Vrij werk 

PORTRETTEN

REIZEN

Reizen…  San Francisco is één van mijn favoriete steden in de wereld. De rust van het strand op een bewolkte dag, het bruisende van Castro tijdens Halloween… Fietsen over de Golden Gate naar Sausalito en dan met de ferry weer terug. Ik ben het project Murals gestart, en elke keer als ik in San Francisco ben zoek ik nieuwe murals. Hier een selectie van murals uit het Mission District.

San Francisco Murals

Californië

Chicago Illinois

ZEILEN

27 juli 2019, Skûtsjesilen op het Pikmeer bij Grou.

De start van het Skûtsjesilen is altijd op het Pikmeer bij Grou. Onder grote belangstelling wordt dit altijd gevolgd vanaf de kant, en vanaf elk formaat boot op het water.  Het zeilen zorgt vaak voor spectaculaire beelden, zoals hier tussen het skûtsje van Eernewoude, De Twee Gebroeders, en het skûtsje van Akkrum, de Eildert Sietez, waarbij helaas de gaffel brak van Akkrum. Dit betekende: grootzeil naar beneden en uit de race voor die dag.

Gedurende twee weken wordt er gezeild op de meren bij Grou, de Veenhoop, Eernewoude, Terherne, Langweer, Elahuizen, Stavoren op het IJsselmeer, Woudsend, Lemmer 2x, en de slotwedstrijd op het Sneekermeer.

In 2020 ging het Skûtsjesilen niet door vanwege corona. En ook in 2021 geen skûtsjesilen. Later in het seizoen was er meer mogelijk, zoals het zeilen van de Princenhoftocht waar 20 Valken aan mee deden, zie  Princenhoftocht 2021 

2019-05-26 Oud Hout Zeilcompetitie Pikmeer