Bedrijf in beeld

Moeite met personal branding door een gebrek aan goede foto’s?

Mis je de juiste beelden bij de teksten die je schrijft? Vind je het moeilijk om je werkwijze te laten zien op foto’s? Je wilt jezelf, of jouw bedrijf op een bijzondere en/of ludieke manier aan de buitenwereld tonen. Met zakelijke fotografie laat je gericht zien wat jou onderscheidt van de concurrentie.

Beeldmateriaal van bedrijven is volop verkrijgbaar bij beeldbanken. Jij wil unieke foto’s van je bedrijf waarmee je echt het verschil maakt.

Unieke uitstraling

Persoonlijke en echte, eigen fotografie op een website wekt meer vertrouwen. Bezoekers vinden het tevens prettig dat ze een bedrijf op die manier al een beetje kunnen verkennen en vervolgens kunnen herkennen. De wijze waarop je dit doet bepaalt mede het beeld naar de buitenwereld. En daarom is het dus belangrijk goed na te denken over wat je wilt overbrengen. We kijken samen naar de mogelijkheden en de gewenste boodschap en uitstraling. Vervolgens maken we authentieke foto’s van je bedrijf die laten zien wat jullie doen, hoe jullie werken en waarom. Zo trek je de klanten aan die bij jou en je bedrijf passen.

Je profielfoto

Stel je een fotosessie uit omdat je het spannend vindt, of omdat het gewoon te veel gedoe is? Of je vindt jezelf niet fotogeniek? Bedenk: iedereen is fotogeniek.

Je profielfoto kunnen we in de studio, of op locatie maken. In de studio kunnen we belichting aanpassen aan de sfeer van je foto en heb je de mogelijkheid om in meerdere outfits gefotografeerd te worden. Een locatie buiten geeft juist weer een andere zeggingskracht aan je foto. En een lichtopstelling kan gewoon mee.

Mijn belofte

  • Fotogeniek zijn kun je leren
  • Je krijgt aanwijzingen om jezelf te laten zien zoals je echt bent
  • We nemen de tijd zodat je ontspannen op de foto staat
  • We nemen de tijd om je bedrijf onderscheidend in beeld te brengen
  • Een beeldbank die de sfeer weergeeft van jou en je bedrijf, voor je website, de pers, voor social media.
  • Digitale bestanden zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt op hoge resolutie.
  • Profielfoto’s op hoge en lage resolutie, geschikt voor sociale media.

CROSSROADSSHOP    CROSSROADS, We Bring Back The Music