Ben je op zoek naar een fotograaf voor professionele en vooral leuke portretfoto’s? Ik help je daar graag mee.

Iedereen is fotogeniek

Je wilt ontspannen op de foto staan, maar… je vindt jezelf niet fotogeniek. Je voelt je kwetsbaar met die lampen, en die camera… Hoe lukt het dan om krachtig en vol zelfvertrouwen op de foto te staan?

Het is een cliché, maar je echte schoonheid zit in je karakter.

Met aandacht en aanwijzingen leer je je onzekerheid te overwinnen. We nemen de tijd, want alleen dan krijg jij de beste foto’s. Foto’s waarop je karakter en je kracht eruit springen. We bespreken voorafgaand aan de shoot wat het doel is van je foto’s en welke kleding geschikt is.

Familieportretten

Spontane familiefoto’s van jullie gezin lijkt wellicht een uitdaging? Ben je bang dat de kinderen hier helemaal geen zin in hebben? En zie je er daarom een beetje tegen op? Helemaal niet nodig. Het is mijn vak om mensen op hun gemak te stellen voor de camera. En hoe mooi is het om op die manier waardevolle herinneringen te maken!

Met je Partner

Mooie foto’s samen met je partner lijken je fantastisch. Maar het komt er eigenlijk nooit van? Samen zorgen we ervoor dat jullie, op een ontspannen manier, en dus direct ook de beste manier, worden vastgelegd op beeld.

Belangrijke gebeurtenissen

Er komen momenten in je leven dat je graag even terugkijkt. Om te zien hoe klein je kinderen ooit waren en hoe ze nu zijn opgegroeid. Of even terugblikken naar die leuke momenten samen met je partner toen jullie elkaar misschien net kenden. Of gingen trouwen? Zonde als je daar geen mooie foto’s van hebt. Die wil je toch niet missen?

Ontspannen en spontane fotoshoot

Ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer en je zult zien dat de mooie foto’s bijna als vanzelf ontstaan. Zo kom je heel natuurlijk op de foto te staan.

Studio fotografie

In mijn studio in Grou heb ik de mogelijkheid om samen tot een prachtig resultaat te komen. Heeft het de voorkeur om op locatie foto’s te maken? De mogelijkheden voor een fotoshoot op een buitenlocatie zijn heel divers, bijvoorbeeld een strand, een landelijke of bosrijke omgeving of juist een stoere industriële locatie.

Portretfotografie op locatie

Denk ook eens aan een locatie waar je een speciale band mee hebt. Als je buiten portretfoto’s gaat maken, dan ben je natuurlijk afhankelijk van het weer. Het hoeft niet persé stralend weer te zijn. Ook met bewolking kun je prachtige foto’s maken. Mocht het nu toch regenen of heel hard waaien, dan wordt de fotoshoot verplaatst naar een andere locatie en/of tijdstip. Neem gerust contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik werk voornamelijk in de regio mid-Friesland, maar ga met liefde naar een door jouw gekozen plek daarbuiten.

Na de shoot

Na de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Zodra ze klaar zijn kun je deze bekijken en een keuze maken.

8 + 3 =