Ben je op zoek naar een fotograaf voor professionele en vooral leuke portretfoto’s? Ik help je daar graag mee.

Iedereen is fotogeniek

Je wilt ontspannen op de foto staan, maar… je vindt jezelf niet fotogeniek. Je voelt je kwetsbaar met die lampen, en die camera… Hoe lukt het dan om krachtig en vol zelfvertrouwen op de foto te staan?

Het is een cliché, maar je echte schoonheid zit in je karakter.

Met aandacht en aanwijzingen leer je je onzekerheid te overwinnen. We nemen de tijd, want alleen dan krijg jij de beste foto’s. Foto’s waarop je karakter en je kracht eruit springen. We bespreken voorafgaand aan de shoot wat het doel is van je foto’s en welke kleding geschikt is. Ook is het mogelijk om visagie bij te boeken.

Familieportretten

Spontane familiefoto’s van jullie gezin lijkt wellicht een uitdaging? Ben je bang dat de kinderen hier helemaal geen zin in hebben? En zie je er daarom een beetje tegen op? Helemaal niet nodig. Het is mijn vak om mensen op hun gemak te stellen voor de camera. En hoe mooi is het om op die manier waardevolle herinneringen te maken!

Met je Partner

Mooie foto’s samen met je partner lijken je fantastisch. Maar het komt er eigenlijk nooit van? Samen zorgen we ervoor dat jullie op een ontspannen manier, en dus direct ook de beste manier, worden vastgelegd op beeld.

Belangrijke gebeurtenissen

Er komen momenten in je leven dat je graag even terugkijkt. Om te zien hoe klein je kinderen ooit waren en hoe ze nu zijn opgegroeid. Of even terugblikken naar die leuke momenten samen met je partner toen jullie elkaar misschien net kenden. Of gingen trouwen? Zonde als je daar geen mooie foto’s van hebt. Die wil je toch niet missen?

Ontspannen en spontane portretten

Ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer en je zult zien dat de mooie foto’s bijna als vanzelf ontstaan. Zo kom je heel natuurlijk op de foto te staan.

Studio fotografie

In mijn studio in Grou kunnen we samen tot een prachtig resultaat te komen. Wil je liever op een voor jou speciale plek foto’s maken? De mogelijkheden voor een fotoshoot buiten zijn legio: een strand, een bosrijke omgeving, in de stad of op een stoere industriële locatie.

Foto’s op locatie

Heb je een plek waar je een speciale band mee hebt? Prachtig om daar nieuwe herinneringen te maken. Buiten speelt natuurlijk het weer ook mee, maar het hoeft niet persé stralend weer te zijn. Ook met bewolking kun je prachtige foto’s maken. Als het toch gaat regenen of heel hard waaien, verplaatsen we de shoot naar een andere locatie en/of tijdstip. Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik werk voornamelijk in de regio mid-Friesland, maar ga met liefde naar jouw speciale plek daarbuiten.

Na de shoot

Na de fotoshoot bekijken we samen de foto’s en jij kiest de foto’s die je wilt behouden. Deze selectie bewerk ik.  Als ze klaar zijn kun je ze in klein formaat bekijken en je definitieve keuze maken. Liever je mooiste herinnering in een lijst? Of in een prachtig  fotoboek? Vraag naar de vele mogelijkheden.

Kids