Ben je op zoek naar een fotograaf voor professionele en vooral leuke portretfoto’s? Ik help je daar graag mee.

Iedereen is fotogeniek

Je wilt ontspannen op de foto staan, maar… je vindt jezelf niet fotogeniek. Je voelt je kwetsbaar met die lampen, en die camera… Hoe lukt het dan om krachtig en vol zelfvertrouwen op de foto te staan?

Het is een cliché, maar je echte schoonheid zit in je karakter.

Met aandacht en aanwijzingen leer je je onzekerheid te overwinnen. We nemen de tijd, want alleen dan krijg jij de beste foto’s. Foto’s waarop je karakter en je kracht eruit springen. We bespreken voorafgaand aan de shoot wat het doel is van je foto’s en welke kleding geschikt is. Ook is het mogelijk om visagie bij te boeken.

Met je gezin

Spontane familiefoto’s van jullie gezin bij jullie thuis, zonder poseren. Lijkt misschien een uitdaging? Helemaal niet nodig. Het is mijn vak om jullie op je gemak te stellen voor de camera. En hoe mooi is het om op die manier waardevolle herinneringen te maken van de gewone dingen die gebeuren in je gezin?

Met je Partner

Mooie foto’s samen met je partner lijken je fantastisch. Maar het komt er eigenlijk nooit van? Samen zorgen we ervoor dat jullie op een ontspannen manier, en dus direct ook de beste manier, worden vastgelegd op beeld.

Belangrijke gebeurtenissen

Er komen momenten in je leven dat je graag even terugkijkt. Om te zien hoe klein je kinderen ooit waren en hoe ze nu zijn opgegroeid. Of even terugblikken naar die leuke momenten samen met je partner toen jullie elkaar misschien net kenden. Of gingen trouwen? Zonde als je daar geen mooie foto’s van hebt. Die wil je toch niet missen?

In de studio

In mijn studio in Grou kunnen we samen tot een prachtig resultaat te komen. Ik zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer en je zult zien dat de mooie foto’s bijna als vanzelf ontstaan. Zo kom je heel natuurlijk op de foto te staan.Wil je liever op een voor jou speciale plek foto’s maken?

Foto’s op locatie

Heb je een plek waar je een speciale band mee hebt? Prachtig om daar nieuwe herinneringen te maken. De mogelijkheden voor een fotoshoot buiten zijn legio: een strand, een bosrijke omgeving, in de stad of op een stoere industriële locatie. Buiten speelt natuurlijk het weer ook mee, maar het hoeft niet persé stralend weer te zijn. Ook met bewolking kun je prachtige foto’s maken. Als het toch gaat regenen of heel hard waaien, verplaatsen we de shoot naar een andere locatie en/of tijdstip. Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik werk voornamelijk in de regio mid-Friesland, maar ga met liefde naar jouw speciale plek daarbuiten.

Na de shoot

Na de fotoshoot bekijken we samen de foto’s en jij kiest de foto’s die je wilt behouden. Deze selectie bewerk ik.  Als ze klaar zijn kun je ze in klein formaat bekijken en je definitieve keuze maken. Liever je mooiste herinnering in een lijst? Of in een prachtig  album? Vraag naar de vele mogelijkheden.

Portretsessies van afgestudeerde cardiologen van het Amsterdams Universitair Medisch Centrum.

Shoot in ontspannende sfeer heel gemoedelijk , vrije invulling en duidelijke aanwijzingen 🙂

Resultaat is prachtig voor herhaling vatbaar! 💥

Greetz, AfkeNynke

AfkeNynke

Erg blij met de prachtige foto’s die Nienke van mij heeft gemaakt. Ze had alle tijd en aandacht om er wat moois van te maken, erg fijn. Ze luistert goed naar wie je bent en wat je graag wilt uitstralen. Het was een gezellige shoot waarin ik me erg op me gemak voelde.

https://madebyphi.nl/

Fieke, architect in Grou

Made by Phi

Ik voel me een model! Ga veel zelfverzekerder de deur uit!

Tjesje

Ben oprecht blij met de foto’s! (en dat terwijl ik had verwacht dat t hoogst haalbare “acceptabel” zou zijn – niet vanwege de kunsten van de fotograaf uiteraard maar vanwege mijn zelfkritiek) Echt, mooi, dankjewel!

Anouk

Je hebt oog voor portretfotografie! Was gezellig!

Beer Boneschansker, Directeur bij COSBO Utrecht

Ik plaats een portret foto op mijn website, wat zijn mijn foto ’s goed gelukt dank hiervoor! Leuk de oorbellen en ketting zijn goéd te zíen. Ik vind het best moeilijk om goed op de foto te staan, wat is het góed gelukt, dank je wel hiervoor!

https://www.reiki-de-boom.nl/

Jacofiene, Reikipraktijk De Boom

Hairdresser visits long gone and yet Nienke Bruinsma (Studio 314) was able to provide a beautiful new linkedin profile picture! Thanks Nienke! #covidsafe

Nina Spithost, Program Manager Associate degrees NHL Stenden

Hoi Nienke,

Leuk om de shoot meegemaakt te hebben.

Groeten David

Was een beetje snel met versturen, wilde nog zeggen bedankt voor de mooie foto!

David Reijntjes, hypnotherapeut in Grou

Beste Nienke,
Als zusjes wilden we graag samen én apart op de foto!
Het werd een heel gezellige dag, een hartelijke ontvangst met koffie, heerlijke druiven tijdens het wachten op de visagiste, een heerlijke lunch en veel plezier bij het foto’s schieten!
En, een paar weken later het prachtige resultaat!
“Yes we staan er top op met z’n viertjes!”
Dankjewel voor de gezellige dag en het resultaat ! En wie weet tot in 2025
Renate, Metha, Jacofiene en Alma.

Renate

Kies je Shoot

6 + 11 =