Nienke Bruinsma

 

Iedereen is fotogeniek.

Een fotoshoot bij mij in de studio, of op locatie, betekent een belevenis, een ervaring! Een leuke ochtend of middag met het maken van een portret waarmee je helemaal blij bent!  Het is spannend om van jezelf een portret te laten maken, logisch, je wilt er ontspannen en mooi opstaan. En dan die camera…, die lampen…… Als je bij mij komt, gaan we eerst kennismaken, jij vertelt wat voor foto je wilt en ik zorg dat je die krijgt. Samen vinden we jouw krachtige en authentieke uitstraling. 

Mijn Passies.

Ik heb er 2: reizen en fotografie. Eigenlijk 3, ook houd ik ontzettend van jazzmuziek. Maar als ik fotografeer, dan ben ik in mijn element.

Mijn vader was mijn inspirator, met hem samen kocht ik op mijn 13e mijn eerste camera van gespaard zakgeld en sindsdien ging er altijd een camera met mij mee.

Harten.

Ik werd geen fotograaf, ik werd verpleegkundige. Ik heb ruim 30 jaar “in de harten gezeten”: ik werkte op de hartbewaking, op de hartchirurgie, en de laatste 11 jaar als researchverpleegkundige voor de cardiologie in het AMC.

De passie voor fotografie bleef, en ik ontwikkelde me naast “de harten” als fotograaf. Ik volgde cursussen in de doka, masterclasses aan de Fotoacademie, workshops bij o.a. Govert de Roos en Patricia Steur, bij Frank Doorhof, Richard Terborg, ik deed 2 jaar de Stapfoto Vakgroep. Ik fotografeerde personen en bedrijven, en nog steeds ben ik me aan het ontwikkelen. Nu ben ik full time fotograaf.

Studio 314 (drie-veertien)

Mijn eerste “studio” had ik in de woonkamer van mijn appartement 3 hoog (nummer 314, vandaar de naam) in Amsterdam. Als ik visite kreeg moest alles in de logeerkamer gepropt… Nu heb ik een fijne ruimte waar alles kan blijven staan en waar we meteen aan de slag kunnen.

Shoot your Shot!

Een fotoshoot bij  mij is een ervaring, een beleving. Ik zorg ik altijd eerst voor een ontspannen sfeer, zodat we in een relaxte setting tot de mooiste foto’s komen. Je komt bij mij voor je persoonlijke portret, zakelijk of als mooie herinnering. Ik heb oog voor detail en de uitdaging is om met behulp hiervan de “mooiheid” van jou vast te leggen. Lukt dat niet meteen? Dan proberen we gewoon iets anders. Ik vraag je niet om te “poseren”, ik wil dat jij je op je gemak voelt. Ik geef hier en daar een kleine aanwijzing, zodat je krachtig, sterk en echt als jezelf op de foto staat.

Ben je klaar om je afspraak te maken?

Bel mij op 06 21 47 61 24, of mail naar info@nienkebruinsma.nl, en we spreken jouw Shoot-Your Shot-dag af voor de shoot van jouw allerbeste zelf!