Werken met mensen, en doen wat ik het liefste doe is een voorrecht. Ik kocht mijn eerste camera op mijn 13e, samen met mijn vader. Hij was mijn inspirator, en ik fotografeerde er op los.

Ik werd geen fotograaf, ik werd verpleegkundige. Ik heb ruim 30 jaar “in de harten gezeten”: ik werkte op de hartbewaking, op de hartchirurgie, en de laatste 11 jaar als researchverpleegkundige voor de cardiologie in het AMC.

De passie voor fotografie bleef, en ik ontwikkelde me naast “de harten” als fotograaf.

 

 

Mijn vader, mijn inspirator.

Studio 314 (drie-veertien)

Mijn eerste “studio” was in de woonkamer van mijn appartement 3 hoog (nummer 314, vandaar de naam) in Amsterdam. Als ik visite kreeg moest alles in de logeerkamer gepropt… Nu heb ik een fijne ruimte in Grou, hartje Friesland, waar alles kan blijven staan en waar we meteen aan de slag kunnen.

Iedereen is fotogeniek.

Het is spannend om van jezelf een portret te laten maken, logisch, je wilt er ontspannen en mooi opstaan. En dan die camera…, die lampen…… Als je bij mij voor een shoot komt, gaan we eerst kennismaken, jij vertelt wat voor foto’s je wilt en met welk doel, en ik zorg dat je die krijgt. Samen vinden we jouw krachtige en authentieke uitstraling. 

Shoot your Shot!

Je komt bij mij in de studio voor je persoonlijke portret, zakelijk of als mooie herinnering. Ik heb oog voor detail en de uitdaging is om met behulp hiervan de “mooiheid” van jou vast te leggen. Lukt dat niet meteen? Dan proberen we gewoon iets anders. Ik vraag je niet om te “poseren”, ik wil dat jij je op je gemak voelt. Ik geef hier en daar een kleine aanwijzing, zodat je krachtig, sterk en echt als jezelf op de foto staat.

Ben je klaar om je afspraak te maken?

Bel mij op 06 21 47 61 24, of mail naar info@nienkebruinsma.nl, en we spreken jouw Shoot-Your Shot-dag af voor de shoot van jouw allerbeste zelf!