Werken met mensen, en doen wat ik het liefste doe is een voorrecht. Ik kocht mijn eerste camera op mijn 13e, samen met mijn vader. Hij was mijn inspirator, en ik fotografeerde er op los. Ilford FP4 was mijn favoriete film. Zelf afdrukken, op mijn 19e in de doka.

Ik werd geen fotograaf, ik werd verpleegkundige. Ik heb ruim 30 jaar “in de harten gezeten”:  hartbewaking,  hartchirurgie, en de laatste 11 jaar als researchverpleegkundige voor de cardiologie in het AMC.

De passie voor fotografie bleef, en ik ontwikkelde me naast “de harten” als fotograaf. Ik volgde de masterclass Portret aan de Fotoacademie in Amsterdam, en doe nog regelmatig cursussen en masterclasses, want, je bent nooit uitgeleerd.

 

 

Mijn vader, mijn inspirator.

Meer over mij.

Studio 314? Ik woonde in Amsterdam op nummer 314, en gebruikte mijn woonkamer als studio. Beetje behelpen soms…. Ook best wel gezellig!

Naast fotograferen houd ik ook erg van tuinieren. En van verse muntthee! Munt staat dus ook bij mij in de tuin.

Iedereen is fotogeniek.

Spannend om van jezelf een portret te laten maken, logisch, je wilt er ontspannen en mooi opstaan. Ik probeer je zoveel mogelijk op je gemak te stellen. We gaan we eerst telefonisch kennismaken, jij vertelt wat je wensen zijn en samen zorgen we dat je die krijgt. Samen vinden we jouw krachtige en authentieke uitstraling.

Shoot your Shot!

Je komt bij mij in de studio voor je persoonlijke portret, zakelijk of als mooie herinnering. Ik heb oog voor detail en de uitdaging is om met behulp hiervan de “mooiheid” van jou vast te leggen. Lukt dat niet meteen? Dan proberen we gewoon iets anders. Ik vraag je niet om te “poseren”, ik wil dat jij je op je gemak voelt. Ik geef hier en daar een kleine aanwijzing, zodat je krachtig, sterk en echt als jezelf op de foto staat.

 

Ben je klaar om je afspraak te maken?

Bel mij op 06 21 47 61 24, of mail naar info@nienkebruinsma.nl, en we spreken jouw Shoot-Your Shot-dag af voor de shoot van jouw allerbeste zelf!